lauantai 17. joulukuuta 2011

Winterball

Lauantai 10.12 meillä oli koulussa Winterball.. se oli semmone semi-formal tanssiais-juttu, ei niinku Prom täällä on sitten keväällä SUPER-formal. Ne oli vähän niinku jotku Karula bileet.. paitsi että paikkana oli koulun juhlasali ja se oli koristeltu tosi nätiksi. Ja tietty oli opettajia valvomassa ja tämähän oli koulun tapahtuma eli mentiin koulun käyttäytymissäännöillä :)
Eikä tonne ollu semmosta deitti taistelua niinku kuulema Promiin sitte on... vähän hurjia tarinoita jo kuullu nyt Promista.. damn!

No mutta päätettiin laittaa ittemme valmiiksi Heatherin luona.. minä, Michelle ja Heather siis. Sen äiti on niin ihana! Se on aina niin hyvällä tuulella ja niin on myös Heather. Tulee aina hyvälle tuulelle ku juttelee sen kanssa. Mentiin sinne sitten neljän tienoilla. Laitettiin hiukset, kynnet, meikit ja valmistaudittii iltaa varten.

Sieltä ajettiin sitten Noellen luo jonne jossa syötiin sitte porukalla semmonen fancy dinner. Otettiin paljon kuvia, juteltiin, naurettiin... oli tosi kiva semmone pre-party (etkot haha) ennen ku sitte lähettiin high schoolille.

Ajettiin sitte high schoolille ja käveltiin sinne juhlasaliin.. mutta eka oli breathalyzer testit ja jos läpäsit ni sitte pääsit sisälle saliin. Tää on meän koulun ainut tämmönen formal juhla johon kaikki luokat saa osallistua ku prom on vaan senioreille ja junioreille nii freshmanit ja sophomoret oli aika innoissaan! Meillä oli DJ joka ei ollu mitenkää hirveen erikoinen mutta oli hyvät biisit ja oli muutenki iha huippu ilta :)


hihi!

Michelle, Lauren and me

Michelle, Heather ja mee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti