keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Scrapbook

Sain nyt viimein raahattua itteni Michaelssiin ja ostettua itelleni Craftbookin jonne laittaa kaikkia noita papereita, lappusia, kuvia ja kaikkea mitä oon keränny tonne laatikkoon näitten kuukausien aikana. Michaels on siis ketju joka myy askartelu (ja vaikka mitä muita) tavaroita. Vähän niinkuin Tiimari Suomessa mutta ainakin tän mun pikkukylän Michaelssi on neljä kertaa suurempi ku Tiimari Kemissä!




En ookkaa ennen tehny mitään tämmöstä... Pari kesää sitten yritettiin tehdä tämmönen "kirja" perheen kesken meän KrotiaItaliaSlovenia matkasta, mutta se jäi aikeeksi. Tykkään kyllä väkertämisestä ja askartelemisesta mutta tää on pitkäaikanen prosessi joten toivottavasti en kyllästy. Sitten vielä semmonen että mun luonteeseen kuuluu sellainen pienoinen täydellisyyden tavoittelu.




Mutta nyt teen päätöksen ja pysyn siinä! Ja alan tekemään tota kirjaa ajatuksella. Se on varmaan sitten aika kiva muisto kun joskus vanhana ja harmaana sitä pääsee lukemaan! Nyt vaan tekemään... mutta mistä alottaa!?!? oh nou..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti