maanantai 5. joulukuuta 2011

Palm Springs!!

Eka kouluviikko thanksgiving breikin jälkeen oli aika rankka...  kouluun palaaminen loman jälkeen on aina jotenki extra hard. Sitä tottuu semmosee letkeesee elämäään ja sitte pitäski olla heti jo iskussa. Onneks tää koulutyö täällä ei tosiaan oo niin vaikeeta.

Sitte mun piti hoitaa vielä paljon extra koulujuttuja koska seukki viikkona en tulis olemaan koulussa. Koska oon nyt koko tän viikon poissa oon nyt "on intependent study". Tätä varten piti hoitaa paljon paperijuttuja ja mun yearbook kurssia varten oli kans tosi paljon tehtävää koska meillä on deadline.

Mutta nyt oonki sitte Palm Springissä!!

Perjantaina sitte koulun jälkeen mun hostit ajo mut lähikaupunkiin josta mun vaihtarikaverin (Johannes) hostiskä otti mut kyytiin. Ajettiin sitte Petalumaan missä he asuvat, syötiin illallista ja käytiin nukkuu koska aamulla oli aikanen lähtö. Aamulla pakattiin auto ja lähettiin matkaan. Noin kymmenen tunnin ajomatka edessä. Ei onneks kuitenkaa ajettu koko matkaa putkeen vaa pysähdyttiin muutamaan otteeseen koska nää halus näyttää meille South Calin "nähtävyyksiä".

Pysähdyttiin eka semmoseen Scandinavia kaupunkiin.. tai siis mitä nää jenkit luulee Scandinavian olevan. Kaupungin oli nimeltään Solvang. Se oli täynnä pikkuleipomoita, viini maistelu mestoja (en oo vissiin yhtäkään nähny ikinä Suomessa tai Ruotsissa) ja sitte muutamia tuliaiskauppoja. Yhessä kaupassa myytiin iha suomalaisia tuotteia, Lapualta jos oikein muistan!



nii missä on Suomi?!?




Pyyhe



























Siitä ajettiin sitte Santa Barbaraan illalliselle. Ajeltiin tunnin verran koska yritettiin löytää joku hyvä paikka missä näitten hostien tytär oli käyny syömässä. Kaikki oli väsyneitä ja nälkäsiä... kukaan ei sanonu yhtään ylimäärästä sanaa viimeseen 20 minuuttiin ku etittiin sitä paikkaa. Sitte viimein löydettiin se ja se oli kyllä ihan tosi jees meksikolainen mesta.

Nopean illallisen jälkeen ajettiin Los Angelsin lähiympäristöön ton hostäidin veljen luo yöksi. Vietettiin hauska ilta. Nää on tosi rentoja tyyppejä. Katottiin leffat Hangover 1 ja It's a wonderful life.. ihan hyvä yhdistelmä illalle. haha!

Oli ihan kiva TV-sydeemi sillä!



















Ja ihan mukava kämppäki
















 Bloggailen huomenissa lisää mitä täällä Palm Springissä on käyny... Nyt vähän yearbook hommia!

p.s Onnea Suomi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti