tiistai 6. joulukuuta 2011

Palm Springs!! part. 2

Lauantai aamuna ajettiin sitte L.An laitamille nauttimaan Brunchia The Broken Egg ravintolaan. Ois ollu kiva mennä kuluttaa päivä L.An keskustassa mutta kai sinne vielä joskus ehtii?!? Brunchille meän lisäksi tuli näitten hostien tytär kihlattunsa kanssa. Tämä kihlattu työskentelee Pixarille ja on ollut tuottamassa mm. Rottatuillea ja Ihmeperhettä. Oli tosi siisti kuulla kuinka hirveen iso prosessi esim. yhden hahmon hiukset on! Siisti työ täytyy myöntää :)

Nam!


























L.A:sta ajettiin sitte suoraan tänne Palm Springsiin. Ei ollu enää mikään mahoton matka sitte sieltä tänne meän kohteeseen... kutsutaan myös Palm Desertiksi. Tää on tämmönen mukava resortti hierontapaikkoineen, uima-altaineen ja tietty golf kenttineen. ( huomenna onkin ideana mennä pelaamaan golffia!!!). Tähän aikaan vuodesta tää paikka on täynnä eläkeihmisiä ja perheitä pikkulapsien kanssa.

Tolla äijällä meni lujaa...


Tänään käytiin sitte paikallisessa nähtävyydessä... palm springs tram. Se oli siis semmonen nähtävyys hissi, vähän niinku hiihtohissi. Noustiin ylös melkeen kolme kilometriä ja siellä ylhäällä oli lunta!?! 5 minuuttia aijemmin oltiin keskellä hiekkaa bikini keleissä ja pikkunousun jälkee löytyyki jo lunta. Ihan siisti kyyti!
Käytiin kans tsekkaamassa tuo Palm Springsin keskusta ja syömässä semmosessa fiftari-ravintolassa, niillä oli semmonen vanhanaikanen puna-valkonen sisustus ja kaikki! Se oli tosi söpö mesta :)
Täällä oli kans semmone pikkune "tähti"-katu niinku hollywoodissa. Monet julkkikset asui/asuu täällä ja etenki eläkepäivillee monet tulee tänne asumaan.

Niin söpö :)



SNOW!!

tommosella sitä mentiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti