perjantai 2. syyskuuta 2011

Finnish äkseeent

Sain taas tänään kuulla koulussa miten "cute" ja "sweet" mun aksentti on. Kuulostaa kuulemma aivan ku oisin jostaki muusta maasta kotosin (tekis aina mieli sanoa että no aijaa?!?) :D Sitte ku yritän selittää näille että niin kyllä tuo teidänki aksentti kuulostaa aina välillä vähä oudolta mun korvaan ni sitte ihmetellään että mikä ihmeen aksentti, mehä puhutaan aivan normaalisti....

Tänään oli meä jenkkifutis juokkueen ensimmäinen peli ja sen kunniaksi koko jalkapallo joukkue oli laittanu kauluspaidat, kravatit ja ja suorat housut. Täytyy sanoa, että oli tosi tyylikästä! Ja cheerleaderit oli pukeutunu niitten uniformuihin ja muutenki oli tosi hauska päivä koulussa.

Lounastauolla menin homecoming kokoukseen ja täytyy sanoa, että mikään mitä me ollaan joskus oppilaskunnan kanssa järkätty ei yllä läheskää sille tasolle miten nää hoitaa näitä tapahtumia. Tänään oli vasta eka suunnitellukokous mutta paikalla oli (siis pelkästään senioreita) ainaki 50. Täällä jengi on oikeesti mukana tapahtumissa ku niitä järjestetään!!

Hailey tulee tännää meille yökyläileen ja vietetään kunnon jenkki-ilta! HUIPPUA :)

Huippua viikonloppua sinne teillekki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti