perjantai 9. syyskuuta 2011

Clubs day!

Nyt on vierähtäny muutama päivä kirjottelusta.. pahottelen :/

Eilen lähettiin koulusta vähän etukäteen ja ajettiin golftiimin kanssa matchiin. Lämpötila oli 100 fahrenhaitin kieppeillä (eli n. 37 astetta celsiusta) ja oli iha sikakuuma pelata mutta meillä oli niin hauskaa!! Ja meidän joukkue voitti matchin ja meä valmentaja lupas sitte tarjota meille jäätelöt Cold Stonessa ruuan jälkeen. Cold Stone on siis jäätelö ketju, jossa tavallaan teet oman jäätelös. Päätät siis aluksi vaikka että haluat vaniljajäätelöä ja sitte saat valita siihe murskattavaks periaatteessa mitä tahansa (M&Mssejä, Oreo-keksejä, juustokakkua... mitä vaan keksit). Huippu päivä :)

tältä voi siis näyttää annos ennen sekoitusta. Nam!














Tänään oli meän koulussa sitten Clubs day. Kaikki meän koulun erilaiset klubit siis oli leiponu/kokannu kaikkia herkullisia juttuja ja möi niitä koulun pihalla lounasaikaan. Meillä oli mm. Ranska-klubi, Ympäristö-klubi, Maito-klubi... Jotkut klubit oli myös tehny erilaisia kilpailuja joilla houkutella yleisöä ja ihmisiä juuri heidän pöytänsä eteen, esim. maitoklubilla oli maidonjuontikisa (jonka klubin presidentti otti vähä liian tosissaan, kyseinen poika joutu lähtemään tämän kisan jälkeen vessaan oksentamaan... ei ollu kiva!!). Kaiken kaikkiaan tosi kiva tapahtuma, ja kaikista parasta on se että ihmiset täällä oikeesti osallistuu ja tekee! Tykkään hirveesti :)

French Club.. oli muute hyviä suklaakeksejä!

Tää oli ympäristö-klubin keksintö.. BAG MONSTER!

Mun ois tänään pitäny piettää esitelmä englannin tunnilla suomesta.. onneks teknilliset laitteet ei tahtonu pelittää mun kanssa ni ei tarvinu sittee piettää sitä tännää. Ens viikolla sitte (ehkä..)

Oon omasta mielestä ruskettunu yllättävän hyvin täällä (siis omalla mittapuulla) ja oon saanu tosi kivat rajat jalkoihin golfkenkien ansiosta. Mun jalkapöytä on siis aivan valkoinen ja loppujalka on suht. ruskee, näyttää siis siltä ku mulla ois jotku ylipitkät ruskeet legginsit jalassa. KIVAA :)) ehkä niistäki sitte kuvaa joskus.. tai sitte ei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti