keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Boonvill fair!

Nyt on sitte viimein aikaa vähän kirjotella tännekki kuulumisia..













Viime sunnuntaina mentiin siis hostparentsien kanssa maalaismarkkinoille. Noin tunnin ajomatkan päässä on pikkukaupunki jossa järjestetään joka vuosi "Boonvill fair" ja se on kuulemma must-see juttu. Ajettiin sitte sinne kahdeksalta aamulla (ei kiva :D ) jotta saatais hyvät paikat ensimmäiseen "showhun". Se oli siis semmonen koira-lammas juttu. Koirien piti saada kolme lammasta menemään läpi semmosista porteista ja se oli oikeetaan aika söpöä! Se oli vähän niinku siitä leffasta missä se possu kaitsee niitä lampaita, onko sen leffan nimi Babe tai jotain?? Yleisö oli ihan täysillä mukana ja se nostatti fiilistä. Ja nyt tiiän ainaki mistä sanonta "tyhmä kuin lammas" oikein tulee.


Kunnon maalaismarkkina tyyliin siellä oli paljon "markkinaruokaa" a.k.a roskaruokaa. Pitihän se niitä "kuuluisimpia" maistaa vaikka näytti/haisi/maistui aivan hirveältä :D
Maalaismarkkinoillahan täytyy myös olla elukoita.. 30 asteen helle ja lehmän paska ei oo hyvä yhdistelmä! No mutta oli siellä iha söpöjäkin eläimiä.

roskaruokaa!!













Ja jenkeissä kun ollaan niin täytyihän siellä olla myös rodeo! Ensiksi oli cowboysseja ja cowgirlssejä ihan vaan hevosten päällä ja oli erilaisia kilpailuja (piti mm. lassota vasikoita) mitä seurattiin ja lopuksi oli rodeon kohokohta, eli Cowboy härän selässä, se oli niin hurjaa!!







Mun iloksi markkinoiden pääidea on oikeestaan omenat.. sain maistella niin paljon omenoita ku halusin ja sain kaikkia eri lajikkeita ilmaseksi kotia! namnam






Kaiken kaikkiaan oikein hauska kantripäivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti