maanantai 26. syyskuuta 2011

Pinjata and Homecoming

Normi päivä koulussa takana, paitsi että saatiin tänään ehkä paras kotitehtävä tähän mennessä. Tämä kotitehtävä tuli espanja 1 kurssilta, eli meidän pitää tehdä Pinjata jotka me sitte ripustetaan kattoon roikkumaan ja sitte myöhemmin keväällä me sitte rikotaan ne! Mun mielestä tuo oli tosi hauska tehtävä. Aattelin ite tehdä ehkä Angry Birds pinjatan.. ois ainaki suht. helppo ja söpö :) Pistetään harkintaa. Jos jollaki on parempi idea ni otan mielellää vastaan!
Koulun jälkeen harkkoihin ja sieltä sitte suoraan warehousiin järkkäämään homecomingia. Kuitenki ku päästiin meä warehousille ni meitä odotti pikku yllätys.. Juniorit oli käyny sotkemassa meän lautan kananmunilla ja leikannu halki meä postereita, not nice. Ja kaiken kukkuraks meä sähköt oli poikki, me ei tiietä jos juniorit oli rikkonu nekin vai oliko se vaa yhteensattuma että neki oli nyt rikki muttamutta... Meän pittää kyllä kostaa niille jotenkin. Niinku jo aikasemmin sanoin täällä otetaan tosissaan tää homecoming. Jokainen ikäluokka saa siis pisteitä eri asioista ja yks niistä on tuo lautta mitä me ollaan rakennettu. Ja ilmeisesti perinteisiin kuuluu että yritetään sabotoida muitten lauttoja ja postereita ja muita.... ei oteta mitenkään vakavasti tätä ei, kuhan pietetään hauskaa ;)

No mutta eiköhän me jotaki keksitä niitte pään menoksi.... koska sähköt ei sitte toiminu päätettiin vaa istuskella ja kuunnella musiikkia, meneehä tuo maanantai ilta noinkin!

















Nyt nukkumaan! Haleja <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti