keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Senior bests ja koulujuttuja

Yearbookkia tehdessa meille tuli idea etta aanestetaan senior besteja. Eli siis vahan sama kun me ysiluokalla aanestettiin Vuoden kankkarankat ja fruittarit yms. niin me aannestettiin taalla senior bestit ja me laitetaan ne sitte Yearbookkiin senior potrettien viereen.

Meilla oli ihan semmoset odotettavat mita aanestetaan: The cutest couple, The class clown... mutta sitte oli kans ihan hauskoja ja erilaisia kuten the best beard (tan melkeen voitti tytto hehe... ) ja sitte most likely to end up in a Conan show.

Viime torstaina sitte Careyn kanssa tulostettiin 360 (mean senioreitten maara jotka on koulussa taysipaivaisesti ku jotku kay independent studya) paperia johon oli kirjotettu kategoriat ja perjantaina englannin opettajat jako ne sitten oppilaille ja oppilaat aanesti. Ite en ollu koulussa perjantaina etta mun aani ei paassy nyt kuuluviin. Makin sitten voitin yhden senior bestin (tai siis ei tassa voinukkaan voittaa kuin yhen ku ei saanu ehdottaa samaa ihmista kahteen paikkaan) ma voitin the sweetest personality :) ihan sopoa. Nyt pitaa sitten menna photography luokkaan otatuttamaan kuvat haha.
Kerroin yhelle mun hyvalla kaverille taalla etta voitin sen sweetest personalityn ja se nauro ja sano etta "they obviously don't know the real you"....
Tulevana perjantaina meilla on koulussa winterfest johon ma en paase osallistumaan kun mun pitaa lahtea pohjoseen Rotary ski tripille. Winterfest on kuulemma vahan niinku homecoming mutta taa on vaan koripallolle eika laheskaan yhta iso kuin homecoming. No kaikkea ei voi saada. No can do..
Kuitenkin ski trippia odottaessa! :)

Niin ja sori kirjotin tan koulun koneella kuten varmaan huomasittekin... naa ei harrasta kaikkia meidan kirjaimia!

hugs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti