torstai 11. elokuuta 2011

Viimein!!




Sain viimein aikaseksi tehtyä tämän vaihtariblogin mikä on ollut työn alla jo viimeiset 3 kuukautta. Yritän nyt alkaa kirjottelee tänne ainaki jokatoinen päivä ja laittamaan kuviakin aina sillon tällön.

Olen nyt siis jo vaihtarikaupungissani Ukiahissa, Californiassa. Sää täällä on hiukan lämpimämpää entä Suomessa ;) ja ihmiset täällä on paljon ilosempia ja avoimempia!!

Ennen kohteeseen sijoittamista meillä oli kuitenkin kolmen päivän koulutusohjelma New Yorkissa kaikille suomalaisille vaihtareille jotka tuli USA:han tai Kanadaan, vaikka täytyy kyllä sanoa ettei se miltään koulutukselta tuntunu ku oli niin paljon vapaa-aikaa kuitenki loppupeleissä.

  

Yövyttiin hotelli  Pennsylveniassa, mikä ei varmasti ollu hienoin hotelli kaupungissa, mutta sijainti oli loistava.

Se oli aivan kävelyetäisyyden päässä Time Squaresta. Käytiin syömässä paljon roskaruokaa ( Burger King, Sbarro pizza, Mc Donald's...) mutta vikana iltana ajettiin limusiineilla syömään Benihanaan (tosi hieno ravintola). Päivät shoppailtiin tai kateltiin nähtävyyksiä. Viimesenä iltana mentiin Suvin ja Panun kanssa Empire State Buildingiin.. en oo varmaaan ikinä nähny mitään niin kaunista! Aivan huiput kolme päivää!! :D

2 kommenttia:

  1. jee, kuulostaapa vaan kivalta :)
    itekki ootan ihan hulluna tota New Yorkia, se on varmasti hieno kokemus :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit tuut niin rakastumaan siihe kaupunkiin! Mutta ei sinne mikään kolmen päivän reissu riitä.. ei saa ku pintaraapasun sillo :)

    VastaaPoista