perjantai 26. elokuuta 2011

Eka viikko koulussa on nyt ohi (SELVISIN!!) ja täytyy sanoa että huhuh... Koulussa on 2000 oppilasta joista 500 on senioreita (high schoolin vanhimmat 93-94). Kaikki tuodaan kouluun autolla.. ja kun sanon että kaikki niin tarkotan oikeesti että kaikki. Tiiän oppilaita koulussa jotka asuu 600 metrin päässä koulusta ja ne tuuaan autolla kouluun :)) Miettikääpä kahesti että onko aamuisin ruuhkaa?

Sain tänään tietää että täysivalmistuminen täältä on mahotonta.. mutta teen kuulemma jonku testin ja jos läpäsen sen ni saan sitte diplomin ja toisen diplomin saan vaan sen takia että oon ollu täällä oppilaana. Koska valmistuminen ei onnistu ni jätin sitte US historyn pois (se oliki tosi tylsää ja se opettaja anto iha hirveesti kotitehtäviä) ja otin tilalle Teacher's assistantin.. en tarkalleen tiiä mitä mä siellä tuun tekemään mutta toivottavasti se on mukavaa :)

Tänään myös huomasin ettei näillä high school oppilailla oo mittää hajua miten niitten sanoja kirjotetaan. Kysyin kolmelta eri oppilaalta eri sanoja, että miten ne kirjotetaan (yleensä annoin niinku kaks vaihtoehtoa ja kysyin kummin se on) ja kaikki kolme valitsi aina sen väärän vaihtoehon.. vähä huolestuttavaa. Niin ja eräs poika kysy yhteiskuntaopin tunnilla ku katottii uutisia Libyan levottomuuksista, että eikö Afrikka ookkaa täynnä sademetsiä ja kiraffeja.. Ei tarvii paljoo tehä että loistaa tunneilla :D

Nyt viikonlopun viettoon!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti