maanantai 6. helmikuuta 2012

Superbowl


Viime sunnuntaina oli siis suuri päivä. Monet ihmiset ihmiset pettyivät ja tunteet olivat pinassa. Kansa odotti jännityksessä monta tuntia tulosta. Ei en puhu presidentin vaaleista, puhun SUPERBOWLISTA!!


Koko viikon ihmiset on puhunu vaan superbowlista, kaupoissa on superbowl-tarjouksia, erityisjäätelöitä vain superbowlia varten yms yms... ihmiset on lyöny isoja rahoja tiimien puolista. ISO ISO jutut siis! :)

Tähän ihmiset sitte laitto rahojaan peliin ja jokasen quarterin jälkeen voittaja sai 1000 dollaria!
En ehtiny hässäköissä ottaa kuvia ruuista, tässä kuva alkunaposteltavista ja Superbowl lautasista!

Sunnuntai aamuna menin siis mun uuden hostperheen kanssa ensin kirkkoon ja sen jälkeen suunnattiin kodin kautta meän superbowl party paikkaan auttamaan järjestelyissä. Olin voluntaaryny keittiöhommiin... ja siellähän se ilta sitten vietettiinki.. tai ainakin suurin osa iltaa. Suurin osa ruuasta oli jo valmiiksi tehtynä ja meidän tehtävänä oli laittaa ne kauniisti esille, viedä saliin ja huolehtia että ruokaa on riittävästi ja paljon tarjolla. Tehtiin myös joitain ruokia: salaatteja ja väännettiin browniesseja joku 10 peltiä. Koko juhlassa oli vähän yli 100 ihmistä ja onneksi siis meillä oli buffetti josta vain huolehtia.


Juomia oli riittävästi..


Brownies!




Keittiössä me tehtiin ruokaa aina pelin ajan mutta mainoskatkojen ajaksi kaikki lopettivat työskentelyn koska superbowl mainokset ovat tunnetusti TODELLA hauskoja. Superbowl on jenkkilän katsotuin ohjelma. 30 sekunnin mainos maksaa joku 30 000 dollaria.. pikku juttu siis ;)

Superbowl mainokset saa paljon huomiota, netissä on paljon sivustoja joissa äänestetään parasta mainosta joten firmat saavat paljon enemmän huomiota kuin vain sen parikymmentä sekunttia mistä he maksavat.



muutama hauska superbowl fakta jonka vetäsin yheltä sivustolta:

  • 8 million pounds of guacamole is consumed on Super Bowl Sunday.
  • 14,500 tons of chips are eaten along with that guacamole.
  • Of the top 10 most watched television programs of all time, 9 of them are Super Bowls.
  • Budweiser has been the exclusive Super Bowl beer advertiser for the past 13 years.
  • People Who Call in Sick Monday After Super Bowl is 6 Percent
  • More drivers are involved in alcohol-related accidents on Super Bowl Sunday than any other day of the year (except St. Patrick's Day), according to the Insurance Information Institute.

P.S Niin oliha siellä Suomessaki ne vaalit. Go Sale! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti