maanantai 14. marraskuuta 2011

sleepover and Cirque du Soleil

Viime viikonloppu oli sitte pitempi viikonloppu. Meillä oli perjantai vapaata koulusta koska oli veteraanien päivä. Torstai iltana oli sitte viimenen football game ja meä joukkue voitti. Michelle tuli meille yökyläilemään ja oli tosi kiva päivä!

Perjantaina mun hostmama ajo mut sitte Santa Rosaan, koska yks meän piirin vaihtareista oli kutsunu mut ja kymmenisen muuta vaihtaria meän piiristä sille yökyläilemään. Kaikki saapu sinne kuuden tienoilla, me syötiin healthy dinner (pizzaa!!) ja sitte päätettiin lähteä tsekkaamaan Swing Dance paikka jossa yks vaihtarityttö käy viikottain ja siellä oli kyllä tosi hauskaa!

Sieltä kotiuduttiin sitten puolen yön maissa... sitte meillä oli pienet wii kamppailut, vähän yöpizzaa ja a lot of talking!! En ees tiiä kuinka paljon kello sitte loppupeleissä oli... kaikki vaan nukahti jossain kohtaa lattioille ja sohville haha.

Lauantaina edessä oli sitten kokopäivä shoppailua. Eniten vietetttiin aikaa varmaan Santa Rosan ostoskeskuksessa mutta kierrettiin myös paikallisia vintage-storeja mikä oli kyllä tosi jees! Syötiin lounasta Panda Expressissä (kiinalaista fastfoodia!). Illemmalla mentiin kunnon old-school american stylellä rullaluistelemaan. Se oli siis semmonen vanha, värikäs luistelu halli diskopalloineen ja musiikkeineen. Tuli semmone olo että ois hypänny pari vuosikymmentä taaksepäin!

Sunnuntai aamu oli aikamoinen Zombiaamu... kaikki oli niiiin väsyneitä että vaihdettiin varmaan kolme sanaa ensimmäisen tunnin aikana. Aamiaiseen mennessä porukka oli kuitenki piristyny ja syötiin oikein kunnon american breakfast with pancakes and everything :)

Mun kolmas hostperhe haki mut sitte Santa Rosasta koska ne oli kutsunu mut niitten mukaan kattomaan Cirque du Soleil:ia. Show oli aivan sanoinkuvailematon, asiat joita ihmiskroppa pystyykään tekemään... Showssa ei saanu ottaa kuvia, mikä oli vähän harmi mutta mulla oli kiire ihmetellä suu auki kaikkea mitä ne esiintyjät teki että en tiiä oisinko ees pystyny ottamaan kuvia. Todellista taidetta!!

Shown jälkeen mentiin syömään ihanaan italialaiseen ravintolaan aivan San Franciscon keskustassa...

Kaikenkaikkiaan huippu viikonloppu! Univelkoja on enemmän ku laki sallii, mutta se pitää nyt vaan kestää.



Vintage shopping!

yeps... ostin uggsit :))

Amazing show!

Macy's:lla oli jo jouluvalot

Nam nam

How many exchange students can you fit in a car?

Rollerskating!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti