maanantai 7. marraskuuta 2011

elo,syys,loka,marras...

Kolme kuukautta on nyt takana päin...  93 päivää tarkalleen, damn! Aika lentää, enää kaheksan kuukautta jäljellä. Saa nähä mitä ne tuo mukanaan!!

Viime viikonloppuna juttelin sitte muutaman ystävän kanssa, ja tuli vähä semmone huononlaatunen "ahaa"-elämys. Vaikka ite en koe muuttuneeni täällä, enkä usko että mun kaveritkaa oo ehtiny hirveesti henkistä kasvua tehä, on meä suhde muuttunu aika paljon viimesten kuukausien aikana.
Ei sitä oikeen tiiä mistä jutella ku mä en viiti iha jokasta yksityiskohtaa täältä selittää, niitten sisäpiiri-vitseistä oon tippunu ulos jo aikapäivää sitte ja iha kaikkea en minäkään kehtaa yhen skypekeskustelun aikana udella. Ja muutenki meä kaveruuteen kuulu/kuuluu edelleen aina semmonen tietyn korkeamman asteen löytäminen, toisin sanoen saatettiin vammailla läpi yön, heittää niin huonoa huumoria ettei mittää järkeä ja kertoa niin idiootti juttuja että aamulla iha ihmetytti että olinko se tosiaa minä joka noita asioita sano, ei sitä samaa fiilistä vaa saa ku välissä on ruutu, tai oikeastaan välissä on muutama osavaltio ja sitten atlantti....

Rakastan teitä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti