maanantai 28. marraskuuta 2011

MVP!

MVP stands for Most Valuable Player!!




















Seasonin jälkeen jaetaan siis erinäisiä tunnustuksia.. on most improved, most insprinational, most valuable player ja blanket award.

Coach oli sitte päättäny että olin MVP tänä vuonna... Meillä oli semmonen kiva grillaus illallinen meä golf tiimin ja kaikkien vanhempien kanssa. Annettiin meä coachille muistoksi lahjakortti ravintolaan ja sitte tehtiin sille semmonen siisti kortti josta en muistanu ottaa kuvaa :(








Sitte meä tiimin kapteeni oli tehny kaikille vielä palkinnot sen puolesta, ihan siis pahvipaperi lautaselle kirjotettu joku hauska juttu mikä kuvaa sitä ihmistä. Tässä mun lautanen:




Mulla oli tosiaan tapana kirjottaa FINLAND mun palloihin ku ne piti merkitä jotenki :)

Siellä sitte coach piti puheita kaikista meän tiimin tytöistä ja jako osan tunnustuksista, semmoset mitkä kaikki meä tiimissä siis saa. Mutta sitte nuo yllämainitut isommat jutut jaettiin High Schoolilla awards illassa, missä oli sitte kaikki syksy lajien urheilijat paikalla. Munki siis piti sitte kävellä sinne lavalle muitten MVP:n kanssa, ei ollu sillee mitenkää megajuhlallista mutta ihan kiva perinne.

Sitte sain vielä semmosen Ukiah U:n... sellasen saa kaikki jotka on ollu Varsity tiimissä. Nyt pitäs vaa olla semmonen high school jacketti mihin se laittaa, mutta iskä lupas kustantaa. Nyt pitää vaa selvittää mistä niitä semmosia sais!! :))

U U U U UKIAH!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti