sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Chicago trip :)

Otin perjantain ennen thanksgiving breakkia omavapaata koulusta ja lennettiin Chicagoon. Lennot oli kerranki ajoissa ja oltiinki Chicagossa iltapäivästä. Vähän päälle neljä tuntia meni lentää San Franciscosta Chicagoon, ei mikään mahoton matka, tietty kun sen neljä tuntia istuu ahtaassa tuolissa kahden amerikkalaisen tonnikeijun välissä niin eihän se hirveän miellyttävää ole!

No ajettiin sitte sinne meän perhetuttujen luokse ja oltiin kuitenki sen verran naatteja lennon jälkeen että hengattiin sitte ilta siinä ja käytiin aikasin nukkumaan. Pikkusen piti kuitenki eka leikkiä ton pikku prinsessan kanssa!


En päästä irti!!!


























Seukki päivänä tsekkaamaan Willis Tower (entinen Sears Tower) ja olihan se aika hurja! ensinnäkin olin aivan JÄÄSSÄ siellä Chicagossa, nyt ymmärrän miksi sitä kutsutaan "the windy city"... piti melkeen katutolpista pitää kiinni ku oikein iski puuska. Ei ollu sinne toweriinkaa mitenkään mahottomat jonot, ehkä tunteroinen jonoteltiin sitte kaiken kaikkiaan. Mutta siihen matkalle oli väsätty sitte kaikkia mielenkiintosia faktoja siitä towerista ja Chicagosta muutenki.

Towerin jälkeen mentii haukkaan lounasta Cosiin.. semmonen hyvä sandwich/salad-mesta. Syötiin aika nopeesti jotta ehittäs sitte kattomaan paraatia. Kun me saavuttiin sinne paraati paikalle oli se kuitenki aivan täynnä jengiä, keksittiin sitte mennä läheiseen huonekalukauppaan ja kiivetä kakkoskerrokseen tsiigaileen paraatia oikein aitio paikoilta. Nähtiin mikki ja minni ja joulupukki ja monta muuta... ehkä eniten paraatista kuitenki nautti porukan pienin.



442 metriä... ei toki pelota


























HYI HYI HYI!!!
























Muut kävi vielä hakee sitte Frozen Jogurtit... itellä oli niin kylmä ettei pystyny ees aattelee syövänsä mitään missä on sana frozen. Niimpä hain sitte lämpimän kaakaon lähikahvilasta ja niin teki myös rakas kummitäti. Ei kuitenkaa kummatkaa tykätty niistä ( siis niin kuraa ku vaa voi olla!!!) ni palautettiin ne sitten... haha! Vietettii sitte lepponen ilta ja väännettiin sitte mun kummitädin kanssa synttärikakkua neljältä aamuyöllä ja skypetettiin suomeen mun sedälle... ei aina ihan järki mukana kaikessa mitä tehään ;)





Sunnuntaina oli sitte ne 70-vuotis synttärit joitten takia mut sinne oli alunperinkää kutsuttu. Oli ihan jees, ei nyt mitkään hirveen hurjat bailut. Muutama tuttava pariskunta kylään ja hyvää ruokaa. Luettiin sitte semmosia kirjeitä mitä sille Birthday boy:lle (joo siellä sitä kutsuttiin Birthday boyksi! Vähän ihmetytti, herra sentään seittemänkymmentä... no maassa maan tavalla!) oli laitettu. Se oli varmaan se illan kohokohta.. iha nättejä tekstejä.



Maanantaina tehtiin sitten pieni tyttöjen shoppailu reissu Chicagon syrämmeen.. ja ostin sitte sieltä joululahjan itselleni äidin nimissä :) Kiitos äiti upeasta Guessin laukusta! Sulla on aina ollu niin hyvä maku.

Tiistaina oliki sitte jo aamupäivästä lento takasin San Franciscoon. I <3 AIRPORTS... ne teki siellä mulle jonku ihme random testinki!! Jollain paperilapulla hipelivät mun kämmentä ja laittoivat sen johonki tietokoneeseen eivätkä suostuneet kuitenkaa sitte kertomaan mikä se koko juttu ees oli. Vissiin niin terroristin näkönen siellä kentällä ku erivärinen passiki että otetaan tommosiin testailuihin...

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti