sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Vierähtäny taas muutama päivä siitä ku kirjottelin...

Loppuviikko oli aikamoista pyöritystä, meän ensimmäinen Deadline Yearbookissa ja väänsin ja korjailin sitte sivuja läpi koko yön keskiviikkona ja torstaina... meä yearbook-porukassa on iha liikaa ihmisiä jotka ei halua olla siellä ja jotka ei viiti tehä töitään loppuun. Mutta sainpaha sivut valmiiksi, oon aika ylpeä itestäni :)

Viikonloppuna saatin vihdoin meä (michellen ja minun) pinjata aluille.. Me aijotaan tehä siis Angry Birdie-pinjata. Muutenki hengailin Michellen kanssa melkein koko viikonlopun. Perjantaina mentiin Football peliin, meä joukkue hävis ja pahasti, että porukka oli vähä maassa sen takia mutta muuten oli tosi hauskaa!

Tänään pelattiin sitte Shaen kanssa 18 reikää.. Shaen Brother in Law, Mat Latos, liitty sitte meä seuraan ja he was funny as hell! Mat on professional baseball player ja se löi sitä palloa ja kovaa. Mat on syöttäjä San Diego Padresseille.

Kaiken kaikkiaan hyvä viikonloppu! Huomenna me ajetaan golf tiimin kanssa tournamenttiin, lyhyt päivä koulussa! Oh Yeah :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti