maanantai 10. lokakuuta 2011

Foreign chicks

Viikonlopun vietin sitte Michellen kanssa. Michelle on meän koulun toinen vaihtari... ja kotosin Tanskasta. Me ollaan alettu nyt viimeisen viikon aikana viettämään aikaa enemmän yhessä ja nyt kaikki koulussa kutsuukin meitä "The Foreign Chicks" tai sitte porukka kutsuu meitä "Finmark":ksi, koska perjantaina me kirjotettii meä reisiin Finmark, haha! ( niille jotka ei siis ymmärrä tota Finmark juttua, se tulee sanoista Finland and Denmark )
Eipä meän koulussakaan kaikki sitä heti tajunnu mutta sitte ku ne tajus ni se oli just niinku ois hehkulamppu syttyny pään päälle.

Minä ja Michelle oltii iha hypereitä football pelissä.... me vaa huudettiin pelissä "OH YEAH FINMARK YEAH!!" ja se vähän niinku tarttu kaikkiin muihinki! Pelin jälkeen Michelle tuli meille yökylään ja me vaa naurettii koko yö. Lauantaina me mentii shoppailemaan meä Angry Birds pinjataa varten ja oli muka ideana alottaa se samana iltana mutta jotenki Jacuzzi, pizza ja idioottihauska elokuva vei voiton. Huippu viikonloppu :)

Tämä päivä oli ja on edelleen vähä masentava... Koko päivän täällä on satanu vettä, taivas on aivan harmaa ja porukka on muutenki iha apeana nyt ku Homecoming on ohi. Pitäs muka palata normaaliin opiskelu rytmiin.... eikä kellään oikeen oo semmosta fiilistä. Golf harkatki peruttiin sateen takia. Blaah!!

3 kommenttia:

  1. Veera ooppa hiliaa ku Kemissä on satanu viime viikolla vissii joka toinen päivä! =D

    -Riina

    Ps. Se samanikäinen Riina! :D

    VastaaPoista
  2. Sorii! Täällä on vaa niin harmaata... vaikka siis on edellee lämmintä mutta tuo rain. Me no like.

    Ja tuo oli ehkä söpöin kommentti mitä oon saanu!

    VastaaPoista
  3. Mulla on sopeutumis ongelmia ku yhtäkkiä lukiossa onki KOLME riinaa.. Oltiin 1. jaksolla kaikki vielä samalla Kemppisen hissan kurssilla ja Kemppinenhän käyttää vain etunimiä! =D

    Ja no piti vaa päästä sanomaan tosta säästä vaikka kyllähä muaki masentaa aina ku sataa ja on kylmä ja sillee :D

    VastaaPoista