tiistai 3. huhtikuuta 2012

HAWAII part.1

Meän hotsku SFssa
Noni sain viimeinki otettuu itteäni niskasta kiinni ja alotettua kirjottamaan tätä prjotektia, nimeltä hawaii postaukset!

Ukiahista lähettiin tiistaina puolilta päivin.. lento kohti Hawaijia oli keskiviikko aamuna mutta kaikkien matkaanlähtijien piti olla SFssa tiistai iltana että vältyttäs viime hetken katastrofeilta. Ihmiset saapu hotellille illasta ja tutustuttiin siinä ilta toisiin ja yritettiin painaa nimiä päähän... Hotellilta lähtö oli keskiviikko aamuna 5:30 ja lento lähti 8:53!!


 "strike a pose" ennen lentoon lähtöä!!

Minä ja Mavi

Finland meets Switzerland


 Kone saapu hawajille ajoissa ja me kaikki rynnättiin koneesta ulos ja bussiin joka vei meidät hotellille. Sitä ennen kaikki meän ryhmäläiset sai leit.. eli nuo kukkahörpäkekaulakoru jutut :)
Ekan päivän vitsi olikin "I got leid first day in Hawaii!" so not funny!

Noemi and I
Ei ees haluttu purkaa laukkuja ku me sännättiin suoraan rannalle porukalla! Tai siis osa ihmisistä lähti ruokakauppoihin ja muihin mutta me päätettii lähteä nauttimaan auringosta.

Eka "ravintola" mikä bongattii meä hostkun lähistöltä...

Pilvet tuli häirittee meän auringonpalvontaa!

Beach time!

Rannalla hengailun jälkeen olikin sitte jo aika lähteä ostamaan ruokaa viikoksi... Ihan vaa pikku heads-up ihmiset jotka ootte menossa Hawaiille: RUOKA ON KALLISTA!!!
Tässäpä muutama esimerkki:

Muropaketti = 9 dollaria (jenkeissä norm. 2-3 dollaria)
Maitopurkki = 10 dollaria (jenkeissä norm. 1.5-2.5 dollaria)
Purkkapaketti = 5 dollaria (jenkeissä norm. 1 dollari)

Mutta ostettiin sitte porukalla ruokaa ja kokkailtiin iltasin yhessä niin tuli halvemmaksi sillä tavalla se eläminen.. ja mä ostin kaikkia hedelmiä (siis paikallisia tuotteita jotka oli huomattavasti halvempia ) aamupalaksi, lounaaksi ja illalliseksi... että onneks en ikinä oikein tajunnu noitten murojen syömistä aamupalaksi!
Ananakset siellä oli niiiiiiin hyviä! Ostin kaks heti ekana päivän... ne oli kummallisesti kadonnu kolmantena päivänä... ja kyllä ostin ne siis yksin itelleni. 

Pojjaaaat kävi vähä shopailee ja ku oli nii paljo kannettavaa päättivät ottaa kärryt mukaan
Niiltä jäi tää hoksaamatta.... haha
Näkymää hotellilta

näkymä meän huoneesta päiväsaikaan

Laitettiin siis hotellilla illallinen ja sitte suunnattiin rannalle hengaamaan.. oltiin siellä melkeen koko meän porukka. Kuunneltiin musiikkia ja juteltiin paikallisille. Ajoissa hotellille ja herätyskello 6.15!

Siinäpä ensimmäinen päivä pulkassa!

Mahalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti