torstai 12. huhtikuuta 2012

HAWAII part. 3


Meidän kolmantena päivänä oli taas aikanen herätys (surprise surprise).. suunnitelmissa oli mennä patikoimaan diamond head.. se on siis mielettömän kokonen kraateri ihan puolen tunnin päässä waikiki beachilta. Se on yleensä jo puolenpäivän aikaan täynnä turisteja niin me hyökättiin siis tähän luonnonpuistoon seittemältä aamulla (hereillä oltiin siis jo kuudelta.. ei luoja).

Heräsin sitten viiden aikaan siihen kun sade hakkaa meän parveketta.. eikä siis mikään kiva trooppinen lämmin nopea kuuro vaan ihan siis sato kaatamalla ja kovaa. Pää vaan uudestaan tyynyyn.. ja kun herätyskello sitten soi kuudelta niin sama tilanne... no mutta eipä siinä muuta auttanu ku vaatteet niskaan ja aulaan!



Tuossa tuo diamond head yläilmoista, pretty cool ha? kuva googlesta

Kun me istuttiin bussiin sato edelleen kaatamalla vettä eikä kukaan ollu hirveen innostunu patikoinnista rankkasateessa, mutta meillä oli matkan jokapäivälle varattuna ohjelmaa että ei voitu vaan siirtää tota meän patikointia. Päästiin sitten sinne puistoon ja puistonvartija sanoi että me varmaan suljetaan tää puisto pian mutta jos menette nopeasti niin ehkä se "big boss" ei ehdi tänne vielä.. no kun päästiin bussista ulos tihkutti vielä jonkinverran, mutta kun päästiin patikoinnin puoleen väliin aurinko tuli esiin ja päästiin nauttimaan ihanasta säästä loppuretkelle :)

 
 Kaiken sen mutapolussa räpikoinnin jälkeen piti meän nousta tämmöset kivat pikku portaat.... näitten jälkeen oltiin sitten diamond headin huipulla.

                                   hell yeaaaaah!


Sade siis loppu ja saatiin otettua ihan hyviä kuvia.





Kuka tunnistaa? Tiiän varmasti ainakin että ainakin yhdessä TV-showssa näkyy just tää majakka!

 En tiiä onko musta tullu ihan täysi tietokone nörtti mutta kuinka paljon tää näyttää Angry Birdsiltä!?



 Meidän koko urhea joukko!


Mitä se virnuileee ;)


Kun päästiin takas alas huomattiin että puisto oli suljettu! Siis täydellinen ajoitus meidän porukalta.

päivä kolme pulkassa!

Aloha <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti