maanantai 14. toukokuuta 2012

PROM

Prom liput piti hommata etukäteen.. mun deitti oli käyny ostamassa sen mulle kertomatta. Säikähin hirveesti ku se lipun myyjä sano ettei se voi myydä mulle lippua kun mun nimeen ostettiin jo yks. Hyi kamala! haha :)


Ensinnakin aloitetaan silla etta oon tosi pahoillani etten oo ehtiny kirjottelemaan.. mutta kyllahan te ymmarratte? Mulla on 65 paivaa taalla jaljella ja tuntuu etta aika valuu kasista ni ei tee mieli kuluttaa sita aikaa kirjottamalla postauksia. Vaikka siis tasta hirveesti tykkaanki pitaa nauttia taalla olosta viela kun voin :)

Prom Date

Mutta ajattelin nyt postata Promista (tiian mulla on teille viela pari hawaii postaustaki jaljella.. ja kaikki viikonloppu hassakat mita on viime aikoina sattunu yms yms mutta prom oli nyt viime viikonloppuna ni aattelin postata siita ku se on viela mielenpaalla! plus eräs ihana kirjotti mun seinälle että prom postausta tulemaan niin pakkohan se oli..) Eli nyt siis paljon kuvia ja selitystä..


Mut yllätettiin...

Okei aletaas.. mistä alottaisinkaan!?
prom oli amazing. Se oli melkeempä just niinku niissä kaikissa jenkki high school leffoissa prom aina esitetään (te varmasti kaikki muistatte leffan Mean Girls..). Oli draamaa (ja paljon!), tanssia, ruokaa, juomaa, vartijoita, body tarkastus, kauniita mekkoja, huono DJ ja kauniiksi koristeltu sali.
Me, Carey and Lauren
Ensinnäkin meän prom oli tarkotettu vain senioreille ja junioreille koska meidän koulussa on yli 2000 oppilasta. Sophomoret ja freshmanit sai tulla jos ne oli seniorin tai juniorin deittinä.. mikä jo itessään aiheutti hirveän draama aallon koko meän kouluun. Yhtäkkiä alko näkymään pikku freshmaneita avonaisissa paidoissa ja hirvee kerros pakkelia naamassa.

what what what is up!?
Mullaki oli omat draamani deitin kanssa.. mutta loppujen lopuksi kaikki järjesty enkä haluakkaan tästä nyt enempää kirjottaa. Sanotaan vain että olempa nyt oman osani siitä kuuluisasta high school draamasta kokenut!

My love, Michelle

Itse prom alko 8:30... valmistautuminen alotettiin aikaste aamulla ----> linnotauduttiin mun tosi hyvän ystävän Careyn kotia me kaikki tytöt. Yritettii eka ottaa vähä aurinkoa iholle mutta niinku kuvista näkyy aika valkosena sitä elellään! Jos sitä joskus...

Ihanat hostparentsit
Kahden alkaan alko operaatio hiusten laitto.. voi sitä hiuslakan määrää! Myös pakolliset etkot pidettiin tässä kohtaa, vähän fiilistelymusaa ja alkoholitonta (hox hox) kuohuviiniä! Saatiin sitte kaikki tytöt valmiiksi ja pojat ja muut vanhemmat saapu puol kuuden tienoilla. Sitten alkoi picture time.. ja sehän jatku.. ja jatku.. ja jatku.. ja meitihä en tykkää kuvista! Tykkään olla ottamassa kuvia mutta en tykkää ku musta otetaan kuvia. Yritin just selailla jotain vanhoja kuvia koneelta niin eipä mulla oo paljokaa kuvia itestä, tänä vuonna oon ottanu varmaan enemmän kuvia entä ikinä ennen.

The whole group
kuvaus session jälkeen oli ruuan vuoro.. Meidän porukka oli sopinu illallistaa samaisen ystävän luona koska hänen äitinsä halusi järjestää illallisen. Pojat otti sitte frakit ois päältä ja me tytöt laitettii jätesäkit niskaan (tiputinkoha vaan jonku 20 kertaa sitä kanasalaattia mun syliin!? onneks oli säkki päällä). Syötiin hyvää ruokaa: ribsejä, perunasalaattia jenkkityyliin, salaatteja ja ofc jälkkäriks cupcakekseja!
You dirty ol' dog

Syömisten jälkeen hengailtiin Careyn luona ja jatkettii fiilistelyä, juttua ja naurua oli ilmassa paljon!

Meän ribsit!

Ajettiin sitte conference centeriin siis se paikka missä meillä oli prom.. vähä niiku leipiksen tyylinen paikka.. yheksän pintaan.. jonoa oli jonkiverra ku kaikki promiin menijät tarkastettii samalla tyylillä ku lentokentillä. A couple of guys jotka jonotti siinä meän eessä heitettiin heti suoraa ulos kun ne näytti/hais marihuanalta.. no meidän porukalla ei ollu mitään ongelmia. Käveltiin sitte saliin sisään ja oli ihan semmone yökerho meininki, meillä oli baari, DJ ja paljon ihmisiä joilla ei oo mitään hajua miten tanssia. Pakko vielä mainita että se tyyli miten ihmiset tanssii täällä... ei herranjumala. Siis kaikki näyttää niin sivistyneitlä ja siisteillä pitkät juhlavat mekot päällä ja sitte päästään promin tanssilattialle niin niillä muuttuu tyyli aivan täysin..a.k.a grinding.. not my thing fosho!

Kuinka söpö voi olla!?

Itse prom meni tosi hyvin.. mun hyvät kaverit Paul ja Megan voitti king and queenin. Täällä siis piti ihan asettua ehdolle, kamppanjoida yms yms. Viikkoa ennen promia oli koulu täynnä julisteita, kuvia ja prom ehdokkaat jakamassa karkkia, tarroja ja paljon muuta! Oli iha hauskaa nähä kun ihmiset ihan tosissaan kilpaili kruunuista :)
Its Bond... James Bond
Kaiken kaikkiaan Prom oli iha mieletön kokemus, ei varmastikkaan samanlainen kuin wanhat mutta oon tosi iloinen että pääsin näkemään miten täällä jenkeissä juhlitaan.


2 kommenttia:

  1. Jeejee! Oon tosiaan kipeenä täällä harmaassa Suomessa joten tosiaanki ootin ku kuuta nousevaa tätä sun postausta! :D

    VastaaPoista
  2. Ihania Prom kuvia♥ Oon muuten aina miettiny, että miten tytöt valitsee mekon promeihin? Mennäänkö jonkun teeman mukaan vai saako sen ihan vapaasti valita? Kaikilla näyttää olevan niin erilaisa mekkoja nii siks oon aina ihmetelly tota:-D

    VastaaPoista