lauantai 19. toukokuuta 2012

May..

Ukiahissa ollaan tosiaan oltu 30 tienoilla tällee toukokuussa.. ihan nice gotta say!

Yks iltapäivä pyysin sitte muutamia kavereita meille meän altaalle hengailemaan iltapäiväksi. Me rillattiin, worked on our tan and played marcopolo.. such a fun day :)

Meän snaksit.. ollaan nii healthy!


5 kommenttia:

 1. Heippa! Kun lähdit vaihtoon rotarien kautta niin täytyykö sun sit tosiaan ottaa teille vaihdokas vuodeksi Suomeen? Itse oon tota funtsinut ...

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Se ei ole mikaan saanto tai pakko etta juuri sina vuonna kun menet etta teille tulee vaihtari. Me hostattiin tytto jenkeista 2 vuotta sitten eika mun porukat hostannu tana vuonna.. eli siis sun ei oo pakko mutta kannattaa hostata jos haluaa paasta vaihtoon. Se yleensa nostaa sun pisteita vahan! Plus hostaaminen on ihan jees touhua :)

  VastaaPoista
 3. Hei, pidätkö enää tätä blogia kun vaihtovuosi on ohi? Olisi kiva saada ainakin vielä yksi postaus joka käsittelisi sitä mitä vuodesta jäi käteen, mikä oli parasta mikä ei niin, mitä jäit kaipaamaan, mitä tulevaisuudessa host-perheden yhteydenpidon suhteen?

  VastaaPoista
 4. Heei!

  Ideana oli kyllä jatkaa blogin pitoa vähä tämmösistä "jälkeen vaihdon fiilingeistä" mutta se on tässä kiireiden takia vähän jäänyt.. yritän kyllä nyt kohta tsempata ja saada ainaki muutaman kirjotuksen vielä aikaseks ja ehkä jopa julkasta muutaman noista puolivalmiista mitä sain joskus tehtyä tonne bloggerin kätköihin :)

  VastaaPoista