lauantai 31. maaliskuuta 2012

Hunger Games


First things first.... suomennokset on perseestä! Nälkäpeli? ei ei ei... siinä on taas ollu jotku englannin lehtorit kääntämässä. Eikö voi vaa käyttää samaa nimeä? Hunger Games? Ei se oo mikää nälkäpeli.....

Itse luin siis tämän kirjan parisen viikkoa sitten... ja siis englanniksi! Ihan jees kirja, enemmänki tarkotettu kuitenki ikäluokka 11-15 mun mielestä. Mutta helppoa luettavaa ja kaikki tapahtuu nopeesti että tuo kirja kyllä vetäsee sillee kivasti mukaansa mutta eipä siinä oikein ollu "challenge":a if you know what I mean.

No koska kirja (siis ykkös osa, just yritän mettästää kakkos osaa joltai lainaa!) oli viihdyttävä niin päätin sitte käydä tsekkaamassa leffan. Mentii sitte ensi-iltana kattoo se. Siis semmosee yönäytökseen. Eli leffa alko 00:01. Tää oli siis torstai ilta joten perjantaina sitte pirteenä kouluun! Kolmen aikaan kotia ja herätyskello 6:30... oli aika ya buddy feeling..

No mutta leffa oli kuitenki iha näkemisen arvonen vaikka ei sitä kriitikot oo oikee pitäny minään... mustaki siinä keskityttiin vähän epäolennaisiin aina välillä ja aika montaa hahmoa oli "kaunistelu" eli ne oli kirjassa paljo absurdimman kuulosia mutta ymmärrän, pitäähän sitä valkokankaalla näyttää hyvältä!

Mutta suosittelen kyllä! Käykää tsekkaa jos löydätte aikaa ja innostusta :)

"Let the odds to be ever in your favor"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti