lauantai 24. maaliskuuta 2012

EMT

Nyt ollaan sitte viimein "kotona" Ukiahissa. En oo vielä saanu mun hostdädiltä kuvia hawajilta ni niitä ootellessa aattelin kertoa vähän muusta. Bare with me :)

on ainaki lukemista iha riittämiin!

yeap!
En oo tänne siis ehtiny vielä kertoa että oon tammikuusta asti käyny meän kaupungin collegessa iltakurssilla nimeltä EMT. Tämä on siis kurssi jossa (jos sen siis läpäsee) niin ihmisistä tulee Emergency Medical Technician:eita. Eli siis kai suomennus tälle ois että ensihoitaja? Siis ne ihmiset jotka saapuu paikalle ambulanssissa ja aloittaa potilashoidon paikan päällä.








nää kuvat on niin nasty

Niinku oon tänne jo aikasemmin kirjottanu High School täällä ei oo hirveen vaativaa akateemisesti, sen takia mulla onki aikaa ja energiaa ottaa nyt tää emt kurssi. Ja kun tää medical field on aina ollu mun mielestä hirveen kiinnostava tässähä sitä saa iha hands-on kokemusta asiasta! Kurssilla siis opitaan kaikkea elvytyksestä ihmisen anatomiaan (tosi hauskaa opetella uudestaan kaikki luut, lihakset, ruumiinosat yms yms englanniksi... no onneks osaan melkeempä ne kaikki jo suomeksi niin helpottaa vähän)



Kurssi on kaks kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin kello viidestä yhdeksään... tuohon neljään tuntiin yleensä mahtuu n. kaks tuntia lecturing ja sitte ne toiset kaks tuntia on jotain käytännön juttuja. Toukokuussa on sitte lopputentti, saa nähä jos sitä päästään läpi! Hope so :)

Viime torstaina oli ihan hauska tunti kun meistä tuli CPR certified! Kait tosta on jotain hyötyä?
Eka käytiin asiat läpi käytännössä ja sitte opeteltiin oikeeta rytmiä Queenin "another one bites the dust" biisin tahtiin haha... ei siinä pystyny kukaan pitämään pokkaa. Kirja kuulemma opettaa että pitäs opettaa oppilaat oikeeseen rytmiin biisin "stay alive" tahtiin mutta opettajan mielestä tää oli aivan onneton vitsi!

sorry en jaksa kääntää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti