sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Chillax Break

Loman viimestä päivää vedellään ja tajusin etten koko loman aikana oo vissii kertaakaa postannu mitä mun lomapäiviin kuuluu.. En todellakaan jaksa kirjottaa nyt loman alusta asti ni jaan nyt parin viimesen päivän tapahtumat, okay? :)

Mun hostdädillä oli meetinki yhen rotary tyypin kanssa Santa Rosassa ( tommone vähä isompi kylä n. tunnin ajomatkan päässä) jonne mentii sitte kuluttaa kuukausi rahoja Michellen kanssa. Otettii kameraki messiin mutta ei muistettu tarkistaa että onko siinä akkua... että kuvat jäi ottamatta. Sorry :(
Se mun hostdädin meetinki oli aikaste aamulla että kaupat ei ollu vielä auki ku saavuttii Santa Rosaan ni mentii sitte istumaan Starbucksiin aamu Chai-teelle (kiitos kummitäti lahjakortista, tuli tarpeeseen! <3) ja jutskailtiin ku ei oltu nähty pitkään aikaan (okei no viikkoon...)

Päivä tosiaan hurahti sitte Santa Rosan ostoskeskuksessa (oonko ees säälittävä ku piti äske kääntää englannista suomeksi mikä mall on... ) ja käytiin ihanalla lounaalla Fresh Choicessa, se on siis semmone iso salaatti/keitto buffetti. Ja oikeestikki niiku freshiä tavaraa eikä sillee kolme päivää vanhaa salaattia.

Ja eilen mentiin aamulla taas zumbailee (vika kerta ilmaset tunnit) ja jäätii sitte zumban jälkee vielä semmoseen toiseen workouttiin nimeltä buts and guts... mun pyllylihakset on vieläki niin kipeenä etten voi istua ilman tyynyä. Ei luoja..
Iltapäivästä menin viimein golfailee coachin ja yhen tytön (joka on/oli myöf golftiimissä) kanssa. Huomas kyllä ettei oo tullu vähään aikaan käytyä.. mutta jos sitä nyt alkas käymää vähän useammin! :)
Ja illalla mentiin sitte Michellen kanssa meän kaverin sweet 18 juhliin.. vaikka eipä 18 oo täällä oikeestaan mitenkään iso juttu. Voit ostaa pornoa ja tupakkaa ja äänestää(ja kyllä just tossa järjestyksessä ihmiset aina täällä ne luettelee)! haha.. mutta tosi kivat juhlat oli!

Ja huomenna sitte takasi kouluun... saa nähä miten sitä jaksaa taas tota high school pyöritystä.

Energiaa kaikille rakkaille sinne pimeeseen Suomeen. Miss you <3

(ja opin tosiaan uuden sanan: Chillax! Joka on siis chill + relax ja kyllä nyt aivan ylikäytän sitä!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti