lauantai 26. marraskuuta 2011

Thanksgiving Break!

Tiedän, tiedän... Oon ollu oikeastikkin niiiiiiiiiin kiireinen koko loman ajan etten yksinkertaisesti ole löytänyt hetkeä kirjoitella blogia. Mutta nyt saattekin postauksia varmaan päivittäin että saan kerrottua kaiken mitä täällä on käynyt!!

Kirjotan nää mun tapahtumat nyt sekalaisessa järjestyksessää. Toivottavasti ei mee liian hankalaksi ymmärtää.




Viime torstaina oli siis thankgiving. Lennettiin Chicagosta ( kerron siitäkin matkasta kunhan ehdin kirjottaa!) San Franciscoon tiistai iltana, vietettiin yö hotskussa ja keskiviikko päivä San Franciscon joulutunnelmaa ihannoiden. Kyllä siinä tuli jopa hieman jouluinen fiilinki kun juot Starbucksin joulukaakaoo ja kattelet ku ihmiset luistelee San Franciscon keskustassa ison joulukuusen vieressä...



too good to be true!


yes, I'm walking the dog




Pikku kiipeilijä neiti





















































Keskiviikko illaksi ajettiin sitten Ukiahiin. Lepponen ilta kummitädin kanssa lärpätellen oli just se mitä kaipasinkin. Torstai aamuna eli siis thanksgiving aamuna lähettiin sitte kävelylle ihan lähitielle, mikä oli kyllä tosi kiva. Sitä unohtaa arvostaa miten nättiä täällä onkaan kun sitä joka päivä näkee nää maisemat mutta sitten kun kuulee jonkun muun niin ihannoivan niin sitä taas muistaa (ainakin vähän) arvostaa. Ja sitten vähän auteltiin keittiössä, en tiiä oisko ollu enemmän apua jos oltas vaa pysytty poissa tieltä haha. Mutta hirvee järjestelyhän tossa kaikessa oli! Vähän niinku joulujärjestelyt meillä suomessa. Kalkkuna uuniin heti aamusta ja hirvee kaaos keittiössä.




kaikki nää värit oli vaa niin herkullisia että oli pakko ottaa kuva!



Meän thanksgiving porukka




Kalkkunaa, stuffingia, sweet potatoes.. nam nam :)












Thanksgiving football!






Apple (and other fruit) pie


































Kolmen aikaan tuli sitten loputkin vieraat; mun hostmaman äiti ja hostdädin sisko miehineen. Vietettiin thanksgiving oikein kunnon jenkkiperinteillä, kateltiin jenkkifutista, oli puhetta mistä ollaan kiitollisia ja sitte syötiin hirvee määrä kaikkea. Vieraat viihty meillä pitkään iltaan, juteltiin siinä kaikesta mahdollisesta.. mun pikku kummityttö ei oikein jaksanu aikuisten höpötyksiä ( mikä ois ymmärrettävää ihan normaalistikkin mutta tähän vielä päälle ettei raukka tajunnut YHTÄÄN MITÄÄN kun ei vielä tuo englanti oikein taitu). Leikin sitten jonkin verran pikkusen seurana.

Vieraitten lähdettyä laitettiin mun kummityttö nukkumaan ja juteltiin taas pitkälle yöhön (tai oikeestaan se varmaan oli jo aamua) mun kummitädin kanssa... me kun aletaan jutteleen ni tuntuu ettei sille hirveen helposti loppua tuu.

Ne lähti sitten aamulla yber-väsyneinä, oli aika hurja sanoa hyvästit sitte kuitenkin, vaikka tietää että kai sitä taas pian nähdään. Ne on vaan niin rakkaita mulle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti