sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Homecoming part 3

Nyt loput homecomingista.

Keskiviikkona oli "lepo"-päivä. Pukeuduttii normivaatteisiin eikä ollu Rallyja tai mittää.

Torstaina oli sitte Class-color päivä. Senioreitten väri oli musta, juniorit oli oransseja, sophomorit oli pinkkejä ja freshmanit oli valkosia. Me kokoonnuttiin senioreitten kanssa Raleyssin parkkipaikalle ennen koulun alkua ja laitettiin mustia piraatti-lippuja roikkumaan autoista ja sitte ajettiin isona letkana kouluun ja käveltiin porukalla meän koulun läpi. Oli tosi hauskaa ku kaikki luokat oli pukeutunu ja sitte me tehtiin semmosia battleja. Seniorit yleensä alotti sen. Huudetiin siis kovaan ääneen:

WE HAVE SPIRIT, YES WE DO! WE HAVE SPIRIT, HOW ABOUT YOU?!

ja sitte siihe vastataan samalla tavalla.. ja kummasta porukasta lähtee enemmä ääntä on "voittaja". Torstai päivän välitunti meni sitte siinä että karjuttiin porukalla.. Lounaalla meillä oli taas Rally... siellä esiteltiin meä homecoming candidatet, oli taas pari kisa/leikki juttua, huudettiin kilpaa ja sitte lopuki joka luokan presidentti esitti räpin.. haha :) Meän class president oli aivan huippu!

Perjantaina oli sitte taas meä class color päivä. Kokoonnuttiin aamulla Raleyssille ja ajettiin porukalla kouluun. Oppitunnit oli lyhkäsempiä mitä normaalisti ja meillä oli kakkos periodin jälkeen tunnin mittanen Rally meän koulun juhlasalissa. Meillä oli normit huutokisat ja sitte jokanen luokka esitti oman skit/näytelmä/sketsi hässäkkänsä... ja täytyy sanoa että Senioreilla oli kyllä ehdottomasti paras skit!! Freshmanit ja sophomoret vaa pelleili, juniorit yritti mutta seniorit vei ton osuuden mennen tullen ja palatessa.

Koulupäivä loppu aikasemmi ku normisti koska meillä oli paraati. Kaikki luokat siis ahtautu omiin floatteihinsa ja sitte me ajeltiin ympäri kaupunkia ja huudettiin erilaisia Cheer:jä. Mun ääni on vieläki käheänä kaikesta tosta huutamisesta!! Tuomarit siis arvioi millä luokalla on eniten spiriteä ja se luokka voittaa sitte Spirit Bell:n
Muutamia hyviä Cheer:ejä


Let's go Senioris, let's go (two claps) and same again
Uh, Ah, you wish you were a senior.
DO WHAT? DO WORK!!
You gotta want it to win it and we want it more!
When I say 20 you say 12!


Paraatin jälkeen mentiin meille Michellen kanssa (toinen vaihtari meä koulussa) ja sitte tultii seiskaksi takasi kattomaan meän homecoming football peliä. Meä joukkue voitti ja sitte kaikki oppilaat vaa juoksi kentälle halamaan meä pelaajia.. Hyi että oli hikistä!
Sitte oppilaat järjestäyty luokittain ja me kuultiin mikä luokka voitti 2012 spirit bell:n.. ja sehän oli seniorit! Kun tämä oli julistettu seniorit sekos... kaikki vaa alko hyppimään, halailemaan, huutamaan!! Herranjumala sitä meteliä!! Sitte porukka vähä rauhottu ja me muodostettiin iso piiri ja Spirit Bell tuotiin siihe piirin keskelle!!! IHA MIELETÖNTÄ!!


Freshman Float

Sophomore Float

Junior Float

SENIOORRS!!

Foreigns plus Starkey!

Me and Michelle a.k.a Denmark

Blondiees!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti